Marcel Tillema

Naast eigenaar van Sport Je Fit in Grijpskerk is hij ook medisch sportinstructeur en kunnen mensen met rugblessure, knieklachten en andere ongemakken bij hem komen sporten.

Alles over Marcel Tillema

Gerjan Claus

Gerjan geeft bij Sport je Fit bootcamp en is instructeur in de fitness.

Alles over Gerjan Claus

Wilma Cruiming

Mijn achtergrond is Lifestyle Coach. Ik word gedreven door sport, omdat je er fit en slank van wordt/blijft. Mijn specialiteiten zijn cardio- en krachttraining, spinning en Pilates.

Alles over Wilma Cruiming

Sasja ten Brink

Mijn passie voor sport is al op jonge leeftijd begonnen. Dit varieerde van diverse types dans, volleybal, vechtsport, yoga en klimsport. Naarmate de jaren vorderden is daar spinning, pilates en mindfit bijgekomen.

Alles over Sasja ten Brink

Luraine Maduro

Ik ben een vrouw en moeder van drie lieve kinderen. Ik ben op een klein eiland, Aruba, geboren en opgegroeid. Na de middelbare school ben ik in mijn eentje naar Nederland verhuisd om mijn studie tot Maatschappelijk Werker en Diestverlener te volgen. Dit was een moeilijke periode van gemis, heimwee en stress. Per toeval (of […]

Alles over Luraine Maduro

Marye Maerman

Mijn passie voor Spinning is in 2010 begonnen bij Sport Je Fit. Vooral de wisselwerking tussen body en mind tijdens een Spinningles werken stimulerend en motiverend.

Alles over Marye Maerman