Hoe we werken

Voorafgaand aan je lidmaatschap, informeren wij je graag hoe wij werken.

Wanneer je wil komen sporten bij Sport je Fit, kun je een afspraak maken voor een introductie gesprek. Dit kan telefonisch (0594-213327) of per mail.  Uiteraard kun je ook kiezen om direct lid te worden en daarmee gelijk een les te reserveren of gebruik te maken van onze fitness faciliteiten.

Tijdens het introductiegesprek gaan we kijken waar je behoeftes en/of doelen liggen. Waar kunnen wij je mee helpen! Wil je lekker vrij fitnessen, wil je deelnemen aan de groepslessen, of wil je doelgericht trainen eventueel met een personal trainer.

Fitness, groeples of Personal training

Fitnessen kan binnen de openingstijden van de sportschool en daarvoor is geen reservering nodig. Houdt er rekening mee dat sommige uren drukker zijn dan andere. Een ieder die dat wenst, krijgt een persoonlijk trainingsschema van de instructeur, op maat naar wens en/of doelen. Met vragen over je schema kun je altijd de instructeur aanspreken. Wil je één op één trainen, dan kun je een personal trainer boeken.

Een personal training kun je los boeken of je kan een personal training abonnement afsluiten. Dit is een onbeperkt abonnement tot de sportschool met één keer per week, één op één training van een personal trainer. Een personal training moet je altijd vooraf reserveren, dit kan in de app of via de reserveringspagina.

Voor de groepslessen moet jij je deelname reserveren, ook dit kan via de app of via het rooster. Je kan per keer inschrijven of je kan ervoor kiezen om je standaard in te schrijven voor wekelijks dezelfde les.

Lidmaatschap

Om deel te nemen, is een lidmaatschap nodig. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal 1 maand en wordt zonder tegenbericht, automatisch verlengt met 1 volgende maand. Het abonnementsgeld wordt via een automatische incasso betaald.

Tijdens

  • Kom in sportkleding. Neem bovendien een flesje water en handdoek mee. De kleedkamers zijn helaas nog op slot;
  • Ontsmet bij binnenkomst je handen;
  • Na ieder workout op een apparaat maak je deze schoon. Sport Je Fit voorziet in voldoende ontsmettingsmiddelen;
  • Houd altijd 1,5 meter afstand tijdens het sporten en nies in je ellebogen.

Gezondheidsrichtlijnen

5 keer een overtuigende nee? Dan zien we je snel gauw bij Sport Je Fit!

  • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celcius)?
  • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in thuisisolatie omdat je een direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?