Kom sporten bij Sport je Fit! Reserveer altijd jouw sportmoment online en wees je bewust van de huisregels.

Personal Training

Niet iedereen kan en wil vrij sporten. Een ieder heeft zijn eigen trainingsdoelen en kan daarbij de wens hebben om persoonlijk te worden begeleid. Één op één trainen. Dit wegens een blessure, een prestatiedoel, afvalwensen, of gewoon omdat het motiverend werkt.

Marcel Tillema is gediplomeerd personal trainer. Samen met hem bepaal jij je doel en overleg je hoe dit te bereiken. “Je doel komt niet aanwaaien, hier moet je voor werken. Een ieder op zijn eigen manier in zijn eigen tempo, maar samen gaan we dat doel bereiken!”.

Samen sporten kan op heel veel manieren en op verschillende momenten. Dit kan uiteraard in de sportschool maar kan ook buiten. Tijdens de intake wordt dit besproken en wordt een trainingsschema opgesteld. Om de de doelen te bereiken is het uiteraard belangrijk om naast de personal training ook zelf te blijven te sporten. Dit kan in de fitness en / of in de groepslessen.

 

Personal training valt niet onder het standaard abonnement van Sport je Fit. Naast je abonnement betaal je €25,- per trainingssessie.

Bel 0657993193 of mail Marcel voor een afspraak.