Het coronatoegangsbewijs

Met ingang van zaterdag 6 november is een coronatoegangsbewijs nodig om bij Sport je Fit binnen te kunnen sporten. Dit als gevolg van de overheidsmaatregelen die genomen worden om het aantal coronabesmettingen te verminderen.
 
Om bij Sport je Fit binnen te komen vindt bij de hoofdingang controle plaats op het toegangsbewijs. De achteringang is om die reden gesloten. Bij de groepslessen in de zaal van de bibliotheek wordt het toegangsbewijs ook gecontroleerd. De controle geldt niet voor jongeren tot 18 jaar.
 
Om buiten te sporten is geen coronabewijs nodig. Wij vinden het belangrijk om onze klanten toegang tot sport te blijven geven en daarom verbreden wij ons sportaanbod in de buitenlucht. De HITT-trainingen en bootcamp staan al op het rooster. Daarnaast gaan wij op maat gemaakt buitentrainingen aanbieden.
 
Heb jij interesse om buiten te (blijven) sporten? Denk jij dan aan bijvoorbeeld spinning, hardlooptraining, boksen, tennis of iets anders om jou uit te dagen? Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Neem contact met mij op via 06-57993193 .