Groepslessen in andere vorm: persoonlijk en online

Sporten binnen de muren van Sport Je Fit gaat door! We tellen onze zegeningen. Het gevoel dat sporten in positieve zin verschil maakt, wordt hiermee andermaal onderstreept. Ook binnen de recent aangescherpte maatregelen staat het stoplicht op groen. Bij de groepslessen springt ‘ie echter op rood. Betekent dit twee weken niets doen? Neen. We hebben de maatregelen aangegrepen om ons credo, de persoonlijke benadering, in positieve zin aan te scherpen. We keren bovendien online terug.

Let op, we hebben even de tijd nodig om alle wijzigingen door te voeren. De inschrijving voor volgende week opent daarom eenmalig op zaterdag (7 november).

Groepslessen in huidige vorm vervallen

Voordat we inzoomen op de nieuwe activiteiten pakken we eerst het huishoudboekje erbij. De komende twee weken, dus van maandag 9 tot en met zaterdag 21 november, is het niet mogelijk om je voor groepslessen in de huidige vorm in te schrijven. De lessen yoga, pilates, BBB, HIIT, spinning en bootcamp komen te vervallen. Lees gauw verder hoe je tóch op andere wijze kunt sporten.

Continue spinningrooster

Spinning is geliefd en is één van onze hardlopers. We halen dan ook niet zomaar spinning uit de agenda. We bieden gedurende twee weken een continue spinningrooster aan. Niet in groepsverband, maar met gezelschappen van maximaal 2 sporters. Afhankelijk van het tijdstip volg je je les met een live-trainer, zoals je gewend bent, of spring je op de fiets met een video op groot scherm. Fiets en train wanneer je maar wil, mits je je natuurlijk hebt ingeschreven. De optie is nieuw toegevoegd aan ons reserveringssysteem.

Live, maar thuis: yoga en pilates

Luraine in de sportschool. Jij op je matje in de woonkamer. Maar dan wel live, via Zoom. De komende weken houden we exact hetzelfde yoga- en pilatesrooster aan, maar zetten we daar een scherm tussen. Je schrijft je in zoals je dat altijd doet en ontvangt vervolgens voorafgaand aan de les de bijbehorende link waarmee je de les live kunt volgen. We vragen je vriendelijk om tijdig in te schakelen, zodat je de techniek optimaal klaar hebt staan.

Persoonlijke begeleiding: BBB-half uurtjes en HITT-workouts

Waar wij blij van worden? Onze leden persoonlijk begeleiden. Dát is precies waar we nu nog een schepje bovenop gaan gooien. In het reserveringssysteem kun je je de komende twee weken inschrijven voor BBB-half uurtjes en HITT-workouts. Onder begeleiding van 1 trainer gaan per sessie maximaal 2 leden de uitdaging aan. Binnenkort laten we dit volgen met BBB- en HITT-video’s, waarmee je thuis aan de training kunt deelnemen.

Extra fitnessmomenten

De ruimte die vrij komt in de sportschool, vullen we in met extra fitnessmomenten. Her en der in het reserveringssysteem ontdek je daarom nieuwe tijdssloten.

En dan nog even dit

Sporten vraagt scherpte, Corona ook. We blijven al onze leden daarom vriendelijk verzoeken om rekening met elkaar te houden en schappelijk te zijn in de reserveringen. Gun een ander ook zijn of haar sportmoment. Annuleer als dat onverhoopt moet en zorg ervoor dat je niet onnodig plekken bezet waar je andere leden blij mee kunt maken. Dank je wel!