Dit zijn de veranderingen bij Sport Je Fit vanaf 14 oktober

Sport Je Fit gaat door! Dit betekent dat met name onze leden lekker kunnen blijven sporten. Vitaliteit is belangrijk. Dat wisten we al, maar wordt andermaal onderstreept. De afgelopen maanden zijn we ons verantwoordelijk blijven gedragen binnen de muren van Sport Je Fit. Hier zijn we trots op en dit betekent dat we enthousiast door mogen. We hebben deze periode wél aangegrepen om enkele wijzigingen door te voeren. Deze veranderingen per 14 oktober zetten we hieronder op een rijtje.

Groepsgrootte yoga, spinning, pilates en BBB

Voor een periode van in ieder geval 4 weken wordt de groepsgrootte van de lessen spinning, yoga en pilates teruggebracht naar 10 personen. De HIIT-training blijft beschikbaar voor 8 personen.

Lessen bootcamp

We leven nog in het ongewisse wat exact de maatregelen zullen zijn rondom bootcamplessen in de buitenlucht. Hierin nemen we onze verantwoordelijkheid. Totdat die duidelijkheid er is, worden de bootcamplessen (tot onze spijt) geschrapt.

Aan de bar

Niets is misschien zo fijn dan het drinken van een voldane koffie of thee aan bar nadat je sportles erop zit. Door deze barmomenten wordt echter nu een streep gezet. Het is niet meer mogelijk om samen te komen aan de bar.

Mondkapjes

Binnen de muren van de sportschool draagt het team van Sport Je Fit een mondkapje als de leden worden begeleidt, en daarbij de inachtneming van 1,5 meter in een aantal gevallen niet mogelijk is.

Waar dingen veranderen, blijven ook punten hetzelfde. Dit hebben we in het voorjaar gedaan, in de zomer en doen we ook nu: het team van Sport Je Fit blijft consequent schoonmaken tussen sportmomenten door. We roepen hierbij onze leden andermaal op om hierin zelf ook verantwoordelijkheid te blijven nemen. Dit geldt eveneens voor het houden van de 1,5 meter afstand. Kleedkamers blijven gesloten.

Hiermee houden we sporten bij Sport Je Fit gezond.