Back in shape: we gaan er weer tegenaan!

Na al dat heerlijke relaxen is het tijd om er weer tegenaan te gaan! Even weer het ritme pakken, vakantiekilootjes eraf en met frisse energie weer meters maken. De hoogste tijd voor ons bij Sport Je Fit om de HIIT-training in het programma op te nemen. Schrijf je vanaf vandaag in en start vanaf volgende week met deze High Intensity Interval Training. Niet nieuw, maar wel minstens zo belangrijk: Luraine keert terug! Ontdek hieronder wat dit concreet betekent.

HIIT

Met het HIIT-trainingsprincipe wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve of rust. Het is een snelle en effectieve workout die je helemaal kunt aanpassen naar jouw niveau. Voor maximaal resultaat bieden we de HIIT-Trainingen aan in selecte groepen van acht personen. De HIIT-trainingen staan op zowel dinsdag als donderdag op de agenda, om 17.00 uur. Schrijf je hier in.

Yoga en pilates

Luraine is op maandag 31 augustus terug van geweest. Schrijf je deze week nog in voor een yogales van Marijke. Vanaf de laatste dag van augustus neemt Luraine het stokje weer volledig over. Dit betekent ook dat de lessen weer op de oude dagen en tijden plaatsvinden:
– Pilates: maandag en woensdag om 19.00 uur
– Yoga: maandag en woensdag om 20.00 uur + vrijdag om 9.00 uur

Huisregels

Of het nu de periode was toen we opnieuw open gingen in mei óf terwijl we dit schrijven in augustus. Binnen of buiten. Nog steeds gelden dezelfde huisregels. Door de weken en maanden heen merken we dat de inachtneming van deze huisregels bewust of onbewust soms ietwat verslapt. En dat is een beweging die we niet toejuichen. Lees de huisregels op je gemak daarom nog eens na en houd je eraan als je komt sporten bij Sport Je Fit. Op die manier kan iedereen – jong en oud, beginner of ervaren – fijn bij ons sporten.