Dit zijn de veranderingen bij Sport Je Fit vanaf 6 juli

Het kan weer. Het mag weer. Binnen sporten. En daar hebben we zin in! Het buitensportavontuur is hiermee niet ten einde, maar met de aanpassingen vanaf maandag 6 juli zetten we wél een voorzichtige stap naar binnen. Sport Je Fit mag weer van het slot, binnen fitnessen gaat beginnen! Vanaf de zesde van juli verandert er meer. In dit bericht zetten we alle veranderingen op een rijtje.

Binnen fitness, buiten groepslessen

Op vrijdag 3 juli opent de reservering, waarna op maandag 6 juli de sportschool binnen officieel weer is geopend. Kom je fitnessen bij Sport Je Fit? Dan verwelkomen we je vanaf 6 juli binnen. Het buitensportgedeelte blijft, maar wordt vanaf de 6e in z’n geheel voor de groepslessen gebruikt. Kortom: fitnessen doe je binnen, groepslessen buiten.

Op zondag voegen we een aantal tijden toe aan de Sport Je Fit-agenda. Begin je dag dus goed en kom zondagochtend binnen bij ons fitnessen!

Eigen sportschema

Sport Je Fit staat voor persoonlijke aandacht zodat je bereikt wat je bij ons wilt bereiken, altijd onder ervaren begeleiding. Jouw persoonlijke sportontwikkeling koppelden we altijd aan een eigen sportkaart, met daarop een sportschema speciaal voor jou uitgeschreven. Deze Sport Je Fit-kaarten keren op 6 juli terug! Zodra je Sport Je fit binnenkomt, ligt een kaart klaar met daarop jouw persoonlijke sportschema. Liever samen een nieuwe koers uitstippelen? Het team van Sport Je Fit staat voor je klaar om het schema naar wens te wijzigen.

Grotere groepen

De combinatie van een binnen- en buitensportschool levert meer ruimte op. Meer ruimte betekent meer vrijheid om leden te ontvangen. En dus schroeven we de capaciteit op. Zo heb je meer kans om tijdens jouw favoriete tijdsblok te kunnen sporten.

Verandering groepslessen

Yoga met je voeten in het gras, spinning met een lekker briesje en pilates in de natuur: we hebben de smaak van de groepslessen in de open lucht duidelijk te pakken. De groepslessen zijn ongekend populair. Soms is een kleine verandering hierdoor gewenst. En dus voeren we vanaf maandag 6 juli een aantal wijzigingen door. Kleine disclaimer, sommige wijzigingen lopen al. Maar tóch even overzichtelijk op een rijtje:

1. Op donderdagen kun je je inschrijven voor een extra les BBB. De capaciteit is aangepast naar 15 personen;
2. De tijden van yoga en pilates passen we aan: Pilates op maandagen en woensdagen om 19.00, Yoga start op maandagen en woensdagen om 20.00 uur. De vrijdagochtendyoga gaat naar 9.00 uur (Let op: in de vakantieperiode kunnen deze tijden afwijken. Check voor de zekerheid altijd even het actuele schema);
3. De spinningklassen breiden uit naar 15 personen, de bootcamplessen zijn er voor 20 personen.

Nieuw: HIIT Training

Nieuw in het Sport Je Fit-aanbod: High Intensity Interval Training. Simpelweg: HIIT-Training. Met dit trainingsprincipe wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve of rust. Het is een snelle en effectieve workout die je helemaal kunt aanpassen naar jouw niveau. Voor maximaal resultaat bieden we de HIIT-Trainingen aan in selecte groepen van acht personen. De HIIT-trainingen starten in augustus.

Blijf online reseveren

Waar dingen veranderen, blijven er ook dingen bij het oude. Online reserveren blijft een must, dus blijf dat vooral op tijd doen. De sportschool gaat weliswaar open, maar de toiletten en kleedkamers houden we nog even op slot. Kom dus nog steeds in sportkleding onze kant op én neem een flesje water mee. Heb je een plotselinge verkoudheid te pakken, een griepje of loopt iemand in jouw huishouden met griepverschijnselen rond? Annuleer dan je reservering. Jouw plek komt vervolgens weer vrij voor een ander lid. En als je bij ons rondloopt, houd dan altijd 1,5 meter afstand en reinig de apparaten na gebruik.

Aangepaste agenda

Op vrijdag 3 juli staat de volledig aangepaste agenda live en kun je je hiervoor reserveren. Via deze pagina ontdek je alle lessen en bijbehorende dagen/tijden.