NIEUW | Inschrijving kinderbootcamp geopend

Kinderbootcamp zit vol

Het voorjaar is de periode met uitstek om je sportactiviteiten te verplaatsen naar de buitenlucht. Zo ben je lekker actief bezig én werk je tegelijkertijd aan je vitamine D-voorraad. Gedurende deze periode sport je natuurlijk alleen, maar op deze regel is nu één uitzondering: de kinderen! Zij mogen weer samen buiten sporten, uiteraard met inachtneming van de huidige gezondheidsprincipes. Deze versoepeling van de maatregelen heeft ons op een idee gebracht. Een kinderbootcamp! De bootcamp is speciaal voor kinderen of kleinkinderen van onze leden in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 12 jaar. En het leuke is: de bootcamp is helemaal gratis!

Wat gaan we doen?

De natuur in. Sporten. Zweten. Plezier hebben! De gloednieuwe kinderbootcamp van Sport Je Fit is alles wat een normale bootcamp ook is, maar uiteraard zijn de oefeningen gericht op kinderen. Onze vertrouwde bootcampinstructeur Gerjan richt de bootcamp zo in dat deze perfect bij kinderen past.

De bootcamp begint en eindigt op het parkeerterrein van Sport Je Fit. We vragen alle kinderen vriendelijk om 5 minuten voor aanvang zich hier te melden in sportoutfit. Sport Je Fit blijft, ook tijdens de bootcamp, gesloten. Het is niet mogelijk om een toilet te bezoeken of om hier om te kleden.

Data

Woensdag 6 mei: 15.30 – 16.30 uur
Vrijdag 8 mei: 15.30 – 16.30 uur

Uitgangspunten

– Deelname is alleen op inschrijving. Schrijf je kind in via het onderstaande formulier. Schrijf je graag 2 kinderen in? Dat kan! We verzoeken je dan wel om het inschrijfformulier per persoon (dus 2 keer) in te vullen;
– De capaciteit is beperkt: 10 kinderen per bootcamp. We geven hierbij graag zoveel mogelijk kinderen de kans. Het is dan ook niet mogelijk om 2 keer in te schrijven. Direct na het invullen van het inschrijfformulier krijg je een bevestiging te zien. Zit de sessie tussentijds vol, dan ontvang je van ons een persoonlijk bericht;
– Kampt je kind op de dag van de bootcamp met (lichte) gezondheidsklachten? Dan verzoeken we je dringend om ons een bericht te sturen en deze bootcampsessie over te slaan. Dit geldt tevens voor als een ander lid van het huishouden kampt met gezondheidsklachten.