Outdoor

Thuis sporten ging ons best lekker af. Vele Nederlanders hebben zelfs het rondje hardlopen opnieuw uitgevonden, óf zijn gaan skeeleren. Maar toch, zelfs in uitzonderlijke tijden is het fijn om uit te kunnen maken van een community. Samen sporten, samen doelen nastreven en deze behalen; niets is mooier dan dat. En daarom zijn we blij dat Sport Je Fit weer open gaat. Gewoon sporten zoals het daarvoor was? Neen. Nu binnen sporten er nog niet in zit, is Sport Je Fit er deze zomer als buitensportschool. Sport Je Fit Outdoor is geboren!

Zone 1 tot en met 3

De plaats van bestemming is en blijft Sport Je Fit. De deuren van de sportschool, inclusief toiletten en kleedkamers, blijven echter dicht. Sporten doe je nu pal bij ons voor de deur. We hebben hiervoor het parkeerterrein opgedeeld in drie delen. In zone 1 staan de fitnessapparaten, in zone 2 worden de spinninglessen hervat en zone 3 is de meest vrije van de drie. De groepslessen, denk aan yoga of pilates, worden op flexibele plekken gegeven. Startplek is en blijft Sport Je Fit. Het terrein is grotendeels voorzien van tenten. Ook als een klein spatje regen valt, verwelkomen we je dus graag.

Inschrijven voor tijdsblokken

De komende tijd kies je online je favoriete zone en maak je een keuze uit een tijdsblok. Iedere zone en tijdsblok kent een gelimiteerd aantal plekken.  In verband met de toetsing van de gezondheidsrichtlijnen én om flexibiliteit te behouden gaat iedere vrijdag de inschrijving voor de week erna open.

De deuren van onze buitensportschool worden alleen voor je geopend als je hebt gereserveerd. En hoewel we van vrijheid houden, moeten we daar streng in zijn. Heb je niet gereserveerd? Dan verwelkomen we je graag een andere keer, dit keer wél met reservering.

Voorbereiding

Kom in sportkleding en neem een flesje water mee. Ga voor de zekerheid thuis nog een keertje naar de toilet. Het binnengedeelte van Sport Je Fit blijft namelijk dicht. Ook de toiletten en kleedkamers (en ja, zelfs de binnenkraan).

Kom op tijd. De deuren gaat niet eerder open dan de gecommuniceerde aanvangstijd en sluiten 10 minuten erna. Ieder tijdsblok duurt maximaal 60 minuten. Na die 60 minuten verlaat je het sportterrein en prepareren wij deze voor de volgende sporters.

Gezondheidsrichtlijnen

Bij inschrijving herinneren we je aan de huidige gezondheidsrichtlijnen. En ook na je inschrijving hopen we dat je deze in je achterhoofd houdt. Dus ben je ineens snipverkouden wakker geworden of heeft iemand in jouw huishouden de griep te pakken? Dan geldt bij ons hetzelfde credo als de overheid hanteert: je blijft thuis en annuleert online je inschrijving. Jouw plek komt dan vrij voor een ander lid.

Ter plekke in de buitensportschool ontsmet je je handen bij binnenkomst en maak je de apparaten na gebruik altijd schoon. En natuurlijk sporten we altijd op 1,5 meter afstand.

Handige pagina’s

Reserveren: reserveer hier tot een week vooruit;
Regels: check alle regels en afspraken van Sport Je Fit Outdoor;
Schema: ontdek wat wanneer te doen is;
Annuleren: wat je reden ook is, hier annuleer je je inschrijving.