Kom sporten bij Sport je Fit! Reserveer altijd jouw sportmoment online en wees je bewust van de huisregels.

Problemen met reserveren?

Om te reserveren heb je een actief account nodig van Sport je Fit online. Alle leden hebben hiervoor een activeringsmail ontvangen. Zo niet laat het ons dan weten via info@sportjefit-grijpskerk.nl. Via je de online omgeving of via de app, kun je via het rooster groepslessen reserveren. Voor de fitness is dit niet langer nodig.

krijg je de melding dat je niet genoeg credits hebt, dan kan het zijn dat je lopende abonnement niet voldoende is voor je sport wensen. Bij een abonnement voor 1x per week kun je maar 1 les per week boeken. Om deel te nemen aan de yoga en / of pilates heb je een yoga / pilates abonnement nodig.

voor vragen en of hulp bij het reserveren, kun je me altijd bellen. 0657993193